IŞILTI ZİHİNDE BAŞLAR

Mutluluk ve Başarı Öğretilerim, İletişim ve Motivasyon stratejilerim; yani benim dilimde "Işıltı Pırıltı" Emailine Gelsin

Amerika'da Ödül Kazanan Kişisel Gelişim ve Başarı Stratejilerim Ücretsiz Olarak Emailine Gelsin.

KENDİ HAYATINI MI YAŞIYORSUN?

 

 

SHINY BURCU ÜNSAL

Global Award-Winning NLP, Mindset & Coach Trainer / ICF Master Certified Coach (MCC) / International Author / Motivational Speaker / Leadership Professor at UCLA Extension

 

Forbes Koç Konseyi üyesi, Los Angeles Kaliforniya Üniversitesi (UCLA) Liderlik ve Duygusal Zeka Öğretim Görevlisi, Dünyadaki tek Türk-Amerikan NLP Eğitmeni, Amerika'da 40 Yaş Altı En Etkin Kişisel Gelişim Eğitmeni Ödüllü ve son olarak da 2018 Yılın Global Kadın Girişimcisi Ödüllü Motivasyon Konuşmacısı ve iki dilde yazar olan Shiny Burcu Ünsal, 1979’da ışıltılı güneşin ve parlak yıldızların altında Anamur/Mersin’de doğdu. 

2000 ODTÜ Uluslararasi İlişkiler, 2005 UCLA Pazarlama İletişimi ve 2010 University of Metaphysics'ten Metafizik mezunu olan Burcu Ünsal, ayrıca, Harvard Business School'dan üst düzey yöneticilik ve liderlik eğitimine, NLP teknolojisinin yaratıcısı olan Richard Bandler'dan NLP Eğitmeni lisansına, halen devam etmekte olan Metaphysical Psychology alanındaki doktora eğitimine ve Richard Bandler ile Tony Robbins başta olmak üzere, Robert Kiyosaki, Bill Walsh, Adam Markel ve Brendon Burchard gibi dünyaca ünlü isimlerden aldığı toplam 100’ü aşkın eğitim ve 30'dan fazla sertifikaya sahiptir.

Burcu Ünsal, 2000 – 2010 yılları arasında McCann Erickson ve Ogilvy gibi dev reklam ajanslarında Coca Cola, BP, Gillette, Kotex ve AVON gibi bir çok uluslararası markanın, uluslararası ödüller alan iletişim kampanyalarını yönetti. Türkiye’deki son kurumsal görevi Detur International’ın Uluslararası Pazarlama Direktörlüğü olan Burcu Ünsal, Eylül 2010’da Los Angeles’a yerleşti ve insanları kendilerine inanıp kendi hayatlarının lideri olmaya davet ettiği markası Be-Live in U’yu yarattı. Be-Live in U, Mayıs 2019'da Academy of Neuro-Shine Technology adını aldı.

Sahiplendiği IŞILTI misyonu dahilinde, Amerika’da adını Shiny (IŞILTILI) Burcu olarak değiştiren Shiny Burcu Ünsal, ışıltı konseptini eğlence ve kişisel gelişimi entegre ederek eğitim ve seminerlerine taşımış, Türkiye’de Turkcell, Garanti Bankası ve TTNET ve Amerika’da da IBM, Disney ve American Express gibi dünya devi firma çalışanlarını aydınlatmış ve UCLA’deki dersleri, sertifikalı NLP, koçluk ve konuşmacı eğitimleri, kitapları, online video dersleri ve dünya sahnelerinde yaptığı fark yaratan konuşmaları aracılığıyla binlerce kişinin zihnini keyifle IŞILDATmıştır! Şimdi sıra sende! :)

DÜNYANIN EN İYİLERİ

SHINY BURCU ÜNSAL İÇİN NE DİYOR?

"Shiny! Ne tatlı bir ismin var! Enerjine de bayıldım! Kitap yazmanın da ne kadar zor olduğunu biliyorum. Şahane bir iş çıkarmışsın! Hem de 300 sayfa! BRAVO! Gerçekten harika bir kadın lidersin! Bana da yapıştır hadi bir YILDIZ ;) Seninle aynı sahneyi paylaşmayı çok isterim Shiny'cim; organize olalım!"

– RANDI ZUCKERBERG

"Shiny Burcu Unsal, kendi yarattığı "Shiny" kimliğiyle hem başarıyı hem de doyumu yakalayabilen, yüksek pozitif enerjili, eğlenceli, derin ve örnek olarak gösterebileceğim çok özel birisi. İş hayatında harikalar yaratacak!"

– TONY ROBBINS

"Shiny hayatımda tanıdığım en mutlu insan. Enerjisine bayılıyorum! Her zaman en şahane soruları soran ve aksiyonlarıyla sonuç yaratan lider ruhlu bir kadın. Ona inanıyorum."

– BRENDON BURCHARD

BURCU ÜNSAL'IN IŞILTI KİTABI


Sen Bir Yıldız'sın, IŞILDA!

5 Adımda Galaktik Lider Ol

Sevgili yıldız tozu, bu senin hikâyen
Hayatını baştan ele almak mı istiyorsun? Duygularını yönetebilmeyi, her daim motive olabilmeyi ve kendine net hedefler koyabilmeyi? Bir mucize arıyor, ama bunu nasıl başaracağını bilemiyor musun? Doğru yerdesin. Bu kitap sana kozmik varlığının temellerini ve hayatının lideri olmayı anlatacak.

Çünkü sen, olmak, yaşamak ve inanmak istediğin şeyi seçme gücüne sahipsin!


YILDIZ olma konseptini bilimsel temellere oturtup NLP’yi evrensel ve kozmik bir dille anlatan bu kitap, özel kişisel gelişim egzersizleri ve düşüncelerinizi ışıldatacak kavramlarıyla varlığınızı daha üst seviyelere taşımak, yaşamınızdan doyum almak ve kendinize inancınızı parlatmak için eşsiz bir rehber.

Kitabı sipariş ver


BURCU ÜNSAL AMERİKA'DA BAŞARIYI NASIL YAKALADI?

Amerika'da 40 Yaş Altı En Başarılı 40 Türk ismi arasına giren ve En Etkili Kişisel Gelişim Uzmanı ödülünü kazanan Shiny Burcu Ünsal'dan koçluk yapmayı ve tutkularını kâra dönüştürmeyi öğren.